بهزادپور تصریح کرد: تکلیفی که سالها برعهده بخشهای مختلف از جمله بیمه بازرگانی بوده این است که در حوزه بیمه تکمیلی نسخه الکترونیکی را اجرا کند.
وی افزود: پروژه ما هاب بیمه درمان است و تا دو ماه آینده بخش نسخه الکترونیکی بیمه تکمیلی نیز آماده میشود و به سیستم جامع میپیوندد .
این مقام مسئول در صنعت بیمه در ادامه درباره مردمی سازی بیمه گفت: برای اولین بار سند بالادستی به نام سند تحول توسط دولت ابلاغ شد و در آن مردمی سازی صنعت بیمه، دیجیتال کردن، کاهش تصدی بیمه مرکزی هدفگذاری شده است.
وی افزود: در حوزه مردمی سازی در حوزههای بیمه بازرگانی بیشترین پرتفوی را داریم و بخش بیمه درمان و شخص ثالث بیشترین حجم حوزه فعالیت است.
رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه برنامههای مشخصی از ابتدای سال در صنعت بیمه تبیین کردیم، افزود: یکی از موارد که به نتیجه رسید این است که چگونه بیمههای تکمیلی را گسترش دهیم؟ اولین پروژه مربوط به خادمان سلامت و کارکنانی که در داروخانهها و آزمایشگاهها فعالیت میکنند، است که شامل بیمه تکمیلی نمیشدند اما در پروژه جدید این قانون اصلاح ۵۰۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار دادیم.
وی ادامه داد: در نظر داریم بیمه تکمیلی را به مشاغل دیگر همچون تاکسیرانیها تسری دهیم و پیشبینی میکنیم پنج میلیون نفر را پوشش دهد و به اضافه خانواده مطمئنا تعداد بیشتری خواهد شد.
رئیس کل بیم مرکزی تاکید کرد: یکی از محورهای اصلی حرکت بیمه مرکزی استفاده از فناوریهای نوین است و فردا با معاونت علمی و فناوری تفاهمنامه امضا میکنیم تا از ظرفیت آنها استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: رشد صنعت بیمه جز با فناوری امکانپذیر نیست و از سوی دیگر ۷۰ درصد فروش بیمه برعهده کارگزاریها و نمایندگیها است که باید معیشت و فرایند کاری آنها نیز مورد توجه قرار گیرد بنابراین با تماسها و توافقهایی انجام شده تا با پیادهسازی فناوری این قشر نیز آسیب نبینند.